Bedrijfssportevenement Hercules Trophy komt naar Park Spoor Noord

De Hercules Trophy, een wereldwijd bekend bedrijfssportevenement, strijkt neer in Antwerpen. Deze eerste editie vindt plaats op zaterdag 20 mei 2017 in Park Spoor Noord. Bedrijven kunnen zich nu reeds inschrijven voor de massale teambuilding.

De Hercules Trophy zag het levenslicht in België in 1999. Na passages in Dubai, Abu Dhabi, New York, Madrid, München, Vilnius en Johannesburg komt de Hercules Trophy opnieuw naar ons land, maar voor het eerst naar Antwerpen. 

Mix tussen teambuilding, netwerken en sportieve uitdagingen

Het concept van de Hercules Trophy is heel helder. Bedrijven vaardigen teams af van vijf tot zeven personen, die twaalf sportieve uitdagingen moeten afwerken, waar de nadruk ligt op teamspirit en samenwerking. Bedrijven kunnen meedoen met verschillende teams. Voor de uitdagingen is geen specifieke sportieve conditie vereist. Supporterende collega’s en familieleden zijn meer dan welkom. Na de sportieve prestaties wordt er nog afgesloten met een diner en een aansluitende party. Zo krijgen de deelnemende bedrijven de mogelijkheid om hun informele netwerkingsmomenten op een sportieve manier in te vullen.
 

  • Inschrijven via www.herculestrophy.com
  • Deelnameprijs voor een team van 5 tot 7 personen met alles inbegrepen bedraagt 1 300 euro.
Thema's: 
Deel deze pagina: