Bereik Antwerpse studenten met uw bedrijf, als partner van StuDay

StuDay is een jaarlijks knallend startfeest van het academiejaar voor alle Antwerpse studenten. Zoekt u met uw product aansluiting bij deze doelgroep? Bekijk de mogelijkheden van een partnership.

Het welkomstfeest vindt in 2020 plaats op donderdag 24 september. De locatie is Spoor Oost, een stoere industriële site met a touch of green. De studenten kunnen er feesten, drinken, eten, dansen, culturele acts ontdekken, chillen, sporten en deelnemen aan tal van (partner)activiteiten.

Bereik 18.000 studenten

StuDay is niet zomaar een fijn en gratis openluchtevenement. Het is een uniek moment om alle Antwerpse studenten samen te brengen op 1 locatie, hen welkom te heten in Antwerpen, hen kennis te laten maken met elkaar en met wat de stad te bieden heeft. StuDay kende de voorbije jaren gemiddeld 18.000 bezoekers. 

Ga voor het betere partnership

StuDay is ideaal om de Antwerpse student kennis te laten maken met uw organisatie of merk. Niet als sponsorship, maar als partnership. Bedrijven, culturele organisaties, stads- en onderwijspartners maken hun producten, diensten en werking kenbaar aan de Antwerpse student. Zo zorgen we er samen voor dat bezoekers nog intensiever proeven van feest, cultuur, sport, gezondheid, beleving en attractieve activiteiten. Dat geeft een meerwaarde voor het event, de studenten en dus ook voor uw organisatie en/of merk. Daarnaast komt u op een informeel netwerkmoment in contact met andere partners van StuDay.

Uw bedrijf als partner van StuDay?

Interesse om partner te worden van StuDay 2020? Vraag via dit formulier een intakegesprek aan,  we bespreken graag een samenwerking op maat.

www.studay.be

Studay is georganiseerd voor en door studenten. Een initiatief van GATE15, het studentenplatform opgericht door de stad Antwerpen en de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen.

Deel deze pagina: