Beweegt uw bedrijf mee?

‘t Stad beweegt. Figuurlijk, dankzij de talloze evenementen en bedrijven zoals het uwe die onze stad doen bruisen. Maar Antwerpen beweegt ook letterlijk, want meer en meer Antwerpenaars proberen elke dag wat meer te bewegen. Een trend die wij alleen maar kunnen aanmoedigen. Uw bedrijf kan dat ook en Sporting A helpt u daarbij.

Op de website tstadbeweegt.be vindt u allerhande tips om uw werknemers aan te sporen meer te bewegen. Zo kunt u de werkplek anders inrichten met dynamisch bureaumateriaal zoals een walkdesk of een deskbike, kunt u verplaatsingen met de fiets of te voet aanmoedigen of een stappencompetitie houden. 

Liftloze maandag

In heel Antwerpen wordt elke maandag uitgeroepen tot ‘Liftloze maandag’. Op die dag neemt iedereen de trap. Want een klein beetje extra lichaamsbeweging is niet alleen goed voor de gezondheid, ze zorgt ook voor productievere medewerkers. Geef de trappenhal duidelijk aan en ontmoedig het liftgebruik. Om u daarbij te helpen, maakte Sporting A liftbordjes, deur- en trapstickers.

 

Wilt u ook een boodschap op de lift of trap hangen? Download uw favorieten dan op de website

 

Deel deze pagina: