BoHo 2140 zet Turnhoutsebaan op de kaart

Turnhoutsebaan

De handelaarsvereniging van de Turnhoutsebaan kiest voor een nieuwe naam: BoHo 2140. Daarbij hoort ook meteen een nieuwe aanpak. 

Samenwerking via straatverantwoordelijken

Naast de traditionele winkels en horecazaken heeft Borgerhout nog zoveel meer kunstgalerijen, sfeervolle b&b's, eigentijdse cafeetjes en een exotische restaurants. BoHo 2140 schakelt een straatverantwoordelijken in die als aanspreekpunt functioneren voor al deze ondernemers. Een strategie die een grotere betrokkenheid van de handelaarsvereniging bij het winkelgebied garandeert. Zo kan ze beter vragen, opmerkingen en wensen verdedigen of voorleggen bij het district en andere overheidsdiensten.

Nieuwe website

BoHo 2140 werkt ook aan een nieuwe website. Alle leden van de handelaarsvereniging krijgen een aparte webpagina om hun openingsuren en acties aan te kondigen. Via advertenties en mediareportages wil BoHo 2140 de troeven van de Turnhoutsebaan zoveel mogelijk in de kijker zetten.

Zin om mee te doen?

Heb je een zaak in Borgerhout en heb je zin om lid te worden van de handelaarsvereniging. Contacteer dan Rafik Rahou, Turnhoutsebaan 77, tel. 0483 36 20 02, rafik@boho2140.be.

Handelaarsverenigingen in de hele stad

Nog geen lid van de handelaarsvereniging in uw winkelstraat? Vind de contactgegevens in het overzicht van Antwerpse handelaarsverenigingen.

Deel deze pagina: