Bouw mee aan Apps from Antwerp

Kriebelt het om een app te ontwikkelen? Hebt u ideeën die u samen met een app-ontwikkelaar wil realiseren? Of wil u zich gewoon eens laten inspireren door topstarters binnen de IT-sector? Kom naar de Apps from Antwerp hackathon op vrijdag 26 oktober.

Hackathon

Bedenk en pitch samen met andere kandidaat app-bouwers digitale oplossingen voor een aantal probleemstellingen. Een professionele jury koppelt de (maximum) drie beste concepten aan een partnerbedrijf, dat meter wordt van het idee. Deze  apps worden daarna verder uitgewerkt met ondersteuning van hun ‘meter’ én met 18.000 euro financiële ondersteuning van de stad. Inschrijven kan tot dinsdag 23 oktober via http://www.appsfromantwerp.be.

Geen losse flodders

De apps die tijdens Apps from Antwerpen worden uitgewerkt zijn geen vrijblijvende losse flodders. Zo leverden de vorige edities heel wat apps op die intussen tot ver buiten de stadsgrenzen bekend zijn. Onder hen het buurtnetwerk voor vrijwilligerswerk ‘Give a Day’, de interactieve streetarttour ‘StreetArtAntwerp’ en Seesr dat koppels de mogelijkheid biedt om op een snelle en eenvoudige manier de ideale date-activiteit te vinden.

Praktisch

  • Apps from Antwerp hackathon
  • Vrijdag 26 oktober van 10 tot 18 uur
  • Digipolis Antwerpen, Generaal Armstrongweg 1, 2020 Antwerpen

Meer info en inschrijven 

Deel deze pagina: