Bouw mee aan Apps for Antwerp

Bent u een app- of webontwikkelaar of werkt u samen met mensen die apps en websites ontwikkelen? Hebt u zin om uw schouders te zetten onder een project waar Antwerpen beter, leuker en fijner van wordt? Doe dan mee met Apps from Antwerp.

Spreek en brainstorm eerst eens met bewoners, bedrijven, bezoekers en studenten. Zij zoeken oplossingen voor hun dagelijkse problemen in de stad. In de Brainstormbox vindt u inspiratie op basis van hun suggesties en kan u uw eigen ideeën aftoetsen.

Dien uw project in

Hebt u een idee om met een onlinetoepassing of -app een situatie in Antwerpen te verbeteren? Dien dan uw project in. De jury bestaat uit bewoners, bedrijven, bezoekers en studenten van Antwerpen. Zij beslissen welke projecten de steun van de stad verdienen.

De populairste projecten krijgen 20.000 euro (eerste plaats), 15.000 euro (tweede plaats) en 10.000 euro (derde plaats). De beste apps krijgen tijdens het bouwen ook juridische, logistieke of marketingondersteuning via de stad. Aan het eind van het project, als de apps klaar zijn, zorgt de stad ook voor promotie om de apps bij het publiek bekend te maken.

Praktisch

U kunt uw project indienen via deze link.
De deadline voor het indienen van projecten is 31 mei 2016.

Deel deze pagina: