CityCubes blaast leven in ‘Café ’t Schoon Verdiep’

Vanaf 28 februari 2015 opent in de wandelzaal van het stadhuis ‘Café ’t Schoon Verdiep’. Voor dit pop-upcafé gaat de stad in zee met CityCubes.

Op 27 februari 2015 wordt het Antwerpse stadhuis 450 jaar, een verjaardag die niet onopgemerkt voorbij zal gaan. De stad organiseert in het stadhuis de tentoonstelling ‘Het bekendste huis van ’t stad’ en de rondleiding ‘Een blik in de ziel van een levend monument’. Na een bezoek aan het stadhuis of een dagje shoppen of cultuur opsnuiven in de stad kan u in ‘Café ’t Schoon Verdiep’ iets drinken of streekproducten proeven.

Pop-upbar met kinderanimatie

Decor van de bar is de wandelzaal, die bol staat van historisch erfgoed. Het café start op 28 februari en is open tot 27 februari 2016. U kan er gezellig vertoeven op zaterdagen van 13 tot 17 uur en op zondagen van 10 tot 17 uur. Ook bij grote evenementen en bijzondere gebeurtenissen opent de pop-upbar. De allerkleinsten genieten er van animatiemomenten.

Antwerpse Wafel

CityCubes zal ‘Café ’t Schoon Verdiep’ uitbaten en werd gekozen uit 15 sterke kandidaten die reageerden op de oproep. CityCubes werkt daarvoor samen met partners Festen en Foubert. Drie bedrijven die gespecialiseerd zijn in horeca, evenementen en pop-ups. CityCubes werd gekozen omwille van hun totaalconcept. Zo brengen ze een wafel op de markt in de vorm van een Antwerps Handje en bieden ze Antwerpse streekproducten aan.

Meer info

  • Café 't Schoon Verdiep
  • Grote Markt in Antwerpen
  • van 28 februari 2015 tot 27 februari 2016
  • zaterdag van 13 tot 17 uur, zondag van 10 tot 17 uur
Sectoren: 
Deel deze pagina: