Curator Rizon Parein haalt OFFF naar Antwerpen

Europa's grootste designfestival vindt dit jaar plaats in Antwerpen. Curator Rizon Parein brengt OFFF op 22, 23 en 24 september naar park Spoor Noord. U kan dat weekend naar inspirerende lezingen, workshops, boekenstands en marktjes vol design.

Born in Antwerp zet de komende maanden Antwerps creatief talent in de kijker. Vijf Antwerpse sleutelfiguren ondersteunen het project. 3D-designer Rizon Parein is één van die vijf curatoren. Hij haalt het befaamde designfestival OFFF naar hier.

Creatieve sprekers

Onder meer Tyrsa, Craig & Karl, Hort, Lennert & Sanders laten tijdens lezingen hun licht schijnen op de nieuwste ontwikkelingen in de designwereld. Regisseur Kurt De Leijer en DJ Lefto stellen een nieuwe documentaireserie voor Canvas voor. Ook Michel Spoljaric, de creative director brand design van NIKE komt spreken.

OFFF ook 's avonds

Anders dan in Barcelona, de thuisbasis van het festival, vindt OFFF Antwerpen plaats van 16 uur tot middernacht. Met die keuze wil Parein een echte beleving maken van het evenement. Een avondje uit, maar dan anders. Zo komen niet enkel liefhebbers en kenners van design aan hun trekken, maar ook het brede publiek. Tijdens OFFF kan iedereen leren, deelnemen en geïnspireerd raken door creativiteit.

Nog tot eind juni kan u een combiticket kopen tegen verminderd tarief.

Meer info

  • OFFF by night
  • 22, 23 en 24 september, van 16 tot 24 uur
  • Parkloods Park Spoor Noord, Damplein 2
  • Meer info en tickets: www.offfbynight.be

Deel deze pagina: