De 5 meest voorkomende vragen tijdens een startersgesprek

Startersgesprek in TAKEOFFANTWERP_

Een onderneming opstarten kan uitdagend zijn en er komen heel wat vragen bij kijken. Welke ondernemingsvorm moet ik opzetten? Hoe vind ik mijn klanten? Wat is een businessplan en hoe moet dat er nu juist uitzien? Soms ziet u door het bos de bomen niet meer. Gelukkig wijst de stad u in de juiste richting. Tijdens een gratis startersgesprek krijgt u advies op maat. De vijf meest voorkomende vragen tijdens zo’n startersgesprek vindt u hieronder.

Nu al overtuigd? Boek meteen uw gratis startersgesprek

 

1. Welke ondernemingsvorm is het beste voor mij?

Start ik best op als een éénmanszaak? Moet ik meteen een BVBA oprichten? En wat betekenen die afkortingen nu eigenlijk allemaal? Dit zijn vragen die elke ondernemer in een opstartfase zich stelt. Tijdens het startersgesprek krijgt u gericht advies toegespitst op uw toekomstige onderneming.

2. Hoe geraak ik aan de nodige financiën?

Subsidies, kredieten, incubatoren, acceleratoren, … Het Antwerpse ondernemerslandschap biedt heel wat mogelijkheden om uw onderneming snel te laten groeien. Er zijn verschillende overheidsinstellingen, business partners en organisaties om u financieel te ondersteunen. Maar waar vindt u de juiste partner? Ook hier biedt onze startersadviseur een passend antwoord afgestemd op de specifieke situatie van uw onderneming.

3. Hoe stel ik een goed businessplan op?

Een vast topic tijdens het startersgesprek is het opstellen van het businessplan. Om goed te kunnen starten en uw onderneming te laten groeien, is een businessplan van groot belang. Moet u nog starten met uw businessplan of bent u op zoek naar advies hiervoor? Dan helpt onze adviseur u tijdens een startersgesprek op weg.

4. Hoe vind ik klanten?

Klanten zijn uiteraard onmisbaar voor uw onderneming. En of u nu commercieel bent ingesteld of niet, het is en blijft niet eenvoudig om iemand van uw product te overtuigen. Bent u op zoek naar advies om uw netwerk te verbreden en om de juiste klanten aan te trekken? Dan is een startersgesprek perfect om u te oriënteren.

5. Hoofdberoep? Bijberoep? Student?

Begin ik mijn onderneming in bijberoep, of spring ik meteen in het diepe en ga ik er volledig voor als zelfstandige in hoofdberoep? En wat als ik mijn studies wil combineren met ondernemerschap? Vind de juiste antwoorden tijdens het startersgesprek.

Gratis startersgesprek inboeken

Via onze agendatool kan je meteen een startersgesprek inboeken.

Boek uw gratis startersgesprek

Thema's: 
Deel deze pagina: