De gerenommeerde Tall Ships Races: word sponsor!

Al voor de 7de keer op rij mag Antwerpen zich gaststad noemen van The Tall Ships Races: een gerenommeerde zeilwedstrijd voor jongeren tussen de 15 en 25 jaar. De vriendschappelijke wedstrijd is internationaal bekend en trekt telkens veel enthousiaste bezoekers. Van vrijdag 22 tot maandag 25 juli 2022 zullen meer dan 100 zeilschepen opnieuw aanmeren in de dokken aan het Eilandje. Een indrukwekkend spektakel voor jong en oud!

Onvergetelijk en bijzonder spektakel

Het initiatief brengt jongeren van erg uiteenlopende achtergronden met elkaar in contact om op een sportieve en educatieve manier al zeilend samen te werken en dat op de mooiste en grootste zeilschepen ter wereld. Meer dan 500 000 bezoekers uit binnen- en buitenland vinden hun weg naar Antwerpen om één voor één de ‘kathedralen van de zee’ te komen bewonderen langs de Scheldekaaien. Het evenement georganiseerd door Sail Training International, Stad Antwerpen en Port of Antwerp krijgt bovendien zowel nationaal als internationaal de verdiende media-aandacht.

Word sponsor van The Tall ships races

Ben jij ondernemer en wil je dit initiatief graag steunen? The Tall Ships Races zoeken nog enthousiaste sponsors! Voor meer informatie over de sponsormogelijkheden: 

Check de website van Tall Ships 

 

 

 

 

Deel deze pagina: