De voordelen van een pop-up studieplek in uw bedrijf

Wordt er een ruimte in uw organisatie momenteel niet benut of ziet u het wel zitten om die mooie boardroom tijdelijk af te staan? En wilt u studenten kennis laten maken met uw bedrijf? Deelnemen aan STUDY360 geeft u niet alleen de kans om in te gaan op een zeer actuele nood, maar ook om studenten op een unieke manier te laten kennismaken met uw werking of bedrijf.

STUDY360, studeren op markante plekken in Antwerpen, gaat zijn vierde jaargang in. De nood aan studieruimte blijft zeer actueel. Ongeveer 4.500 studenten schrijven zich elke editie in om deel te nemen.

Waarom als organisatie deelnemen?

Met het project STUDY360 krijgen Antwerpse studenten de kans om in het echte leven te studeren. Én – daar zijn ze het over eens –: dat is een ongelooflijke meerwaarde. Door een studieruimte beschikbaar te stellen, treedt u als organisatie of bedrijf op een nieuwe manier in contact met studenten. Studenten leren uw locatie en werking kennen en voor u het weet zijn ze kind aan huis, gaan ze in op een vacature en zijn ze er nooit meer weg te slaan.

De eerstvolgende blokperiode vindt plaats van 10 december 20018 tot en met 31 januari 2019.

Bekijk de website van GATE15 voor meer informatie over voorwaarden en inschrijving.

Sectoren: 
Deel deze pagina: