De Winkelhaak wint publieksprijs voor beste Belgische vergaderlocatie

Copyright | De Winkelhaak | Beeld: Toon Grobet

Eergisteren sleepte De Winkelhaak | Houce of C de allereerste Meetings Award voor Belgische Beste Vergaderlocatie in de wacht tijdens het jaarlijkse evenement van het gelijknamige Nederlandse vaktijdschrift.

“De Winkelhaak is een intieme locatie met een klein team”, zegt communicatiemanager Noël Peynshaert. “Het is onze prioriteit om het onze bezoekers naar de zin te maken. Dat onze klanten telkens terugkomen, is voor ons het grootste compliment. We zijn dan ook fier op deze publieksprijs voor beste Belgische vergaderlocatie van 2018. Deze prijs is voor ons de kers op de taart na een evenenementvol jaar.’

Als kleinschalig trefpunt voor creatief ondernemerschap bleek De Winkelhaak een atypische deelnemer tussen de andere vergaderlocaties. De nieuwe vergaderinfrastructuur van het verzamelgebouw op wandelafstand van Antwerpen-Centraal is sinds 2017 operationeel.

“Bedrijven zijn meer en meer op zoek naar locaties die goed bereikbaar zijn met het openbaar vervoer én inspireren. Onze zalen zijn stuk voor stuk uniek en ontworpen met het oog op comfort en beleving.  Daglicht en akoestiek zijn erg belangrijk als je je de hele dag moet concentreren. De inrichting stimuleert bovendien interactie en werkplezier, dat is sowieso ons visitekaartje.”

De Meetings Awards zijn publieksprijzen die al sinds 2006 worden uitgereikt in Nederland. De redactie van het vaktijdschrift Meetings draagt de nominaties voor in verschillende categorieën, waarop vervolgens online gestemd kan worden. In 2018 werd de wedstrijd voor het eerst opengetrokken naar België.

Op zoek naar De Winkelhaak en andere bedrijvencentra en co-workingruimtes in de stad Antwerpen?

Overzicht van bedrijvencentra en co-workingruimtes

Thema's: 
Deel deze pagina: