Deel jouw favoriete slogan en vecht tegen het virus

Antwerpenaars vechten samen tegen corona. Dat doen ze ook door lokale handelaars en horeca te steunen. Stad Antwerpen draagt graag haar steentje bij. Lees hieronder het manifest, deel jouw favoriete slogan en motiveer je klanten.

Antwerpen. Met de A van 'Afbollen, corona'.

Antwerpenaars zijn een speciaal volkske. Altijd al geweest. Wij zijn eigenzinnig én koppig. Met een fierheid die vaak wordt misbegrepen als arrogantie. We hebben een mening over alles en iedereen. Mag het efkes?

Maar wij hebben ook een klein hartje dat serieus groot kan worden als het er écht, écht op aankomt. Dat toonden duizenden Antwerpenaars de voorbije maanden: verplegers, vuilophalers, kassiers, zorgverleners, vrijwilligers, experten, maar ook heel veel ‘gewone’ mensen. Heel Antwerpen vecht zij aan zij en houdt dat al maanden vol. Da’s niet evident voor zo’n eigenzinnige bende.

Die gezonde koppigheid komt ons nu trouwens goed van pas, om het gevecht tegen dat virus vol te houden. Want we zijn er nog lang niet. Vandaag is de strijd tegen corona véél meer dan afstand houden en handen wassen.

’t Stad is economisch hard geraakt. Het is dus ontzettend belangrijk om onze lokale winkeliers en horeca nu massaal te blijven steunen. Om bestellingen te plaatsen bij onze ondernemers en de rest van het land te tonen dat onze mooie metropool veilig kan bezocht worden.

Dus, beste Antwerpenaar, laten we gewoon onszelf blijven en koppig verder vechten tegen dat virus. Want wij wéten: corona verslaan. Wij Antwerpenaars kunnen dat.

Deel jouw favoriete slogan

Stad Antwerpen maakte 4 slogans rond ondernemen in Antwerpen, en goot deze in hapklare visuals. Gebruik één van de beelden of banners op je social media of website en draag de boodschap mee uit dat wij Antwerpenaars weerbaar zijn, dat we elkaar steunen en dat we moeten blijven volhouden.

Deel deze pagina: