Design Platform Vlaanderen zoekt Vine van uw werk

Design Platform Vlaanderen promoot ontwerp van eigen bodem in binnen- en buitenland. Om de essentie van Vlaams design te visualiseren, ontwikkelt het platform een filmpje dat tijdens de Biënnale Interieur wordt voorgesteld en daarna intensief wordt ingezet tijdens projecten in binnen- en buitenland. Uw product, service of concept kan in het filmpje figureren.

Bent u productdesigner, industrieel ontwerper, grafisch vormgever, modeontwerper, ecodesigner, social designer, serviceontwikkelaar of nog een ander type designer gevestigd in Vlaanderen? Hebt u een (of meerdere) product(en), concept(en) of service(s) die u in een filmpje zonder geluid van maximum 7 seconden kan tonen? 

  • Haal dan uw smartphone boven en maak een filmpje met de Vine app
  • Vine is een zeer gebruiksvriendelijke mobiele app voor iOS, Android en Windows phone waarmee u een webvideo van 7 seconden kan maken. Meer info op https://vine.co/
  • Stuur de link naar uw Vine filmpje(s) voor 5 september naar jasmijn.verlinden@ffi.be. 

Een communicatiebureau zal een selectie van clips monteren tot één dynamisch filmpje dat de veelzijdigheid weergeeft van Vlaams design. De geselecteerden worden op het einde van het filmpje duidelijk vermeld en zijn verzekerd van visibiliteit tijdens een reeks activiteiten van Design Platform Vlaanderen in binnen- en buitenland.

Deel deze pagina: