Doe mee met het succesverhaal van de Antwerp UCoin. Registreer vandaag nog en geef jouw zaak een boost.

Deze handelaars registreerden zich, jij toch ook? - copyright Unbox

De digitale munt Antwerp UCoin kent een ongezien succes. Op vandaag werd er hierdoor bijna 9 miljoen in de lokale economie geïnjecteerd. En de stad blijft investeren om jou als ondernemer te ondersteunen. Op 15 september werd een nieuwe wedstrijd ‘Ik koop Antwerps’ opgezet. Op één dag was het vooropgestelde bedrag van 2,2 miljoen onder de winnaars verdeeld. Wat betekent dat er heel wat extra UCoins circuleren die vanaf 1 oktober kunnen ingezet worden bij de deelnemende zaken. Ben je nog niet geregistreerd om de UCoin in jouw zaak te laten verzilveren? Doe het vandaag nog.

Ook iets voor jou?

Aan Antwerp UCoin kan ook jij deelnemen als:

  • kleinhandelaar
  • horecaondernemer zoals uitbater van een hotel, restaurant, bar of café
  • ondernemer in een cultuurinstelling zoals organisator van shows, tentoonstellingen en festivals
  • sportvereniging - een Antwerp UCoin kan gebruikt worden om inkomgelden, sportabonnementen of huur van sportvelden te betalen

Unieke cijfers

Tevreden ondernemers

Gert en Clara van B&B Sint-Mariaburg: "De UCoins zijn een zeer welkome gelegenheid om extra boekingen voor ons te krijgen. Het was voor ons als startende B&B midden in de coronacrisis niet evident. Wij zijn heel blij met dit initiatief en de betaling gaat heel gemakkelijk en snel."

Joke Vermeire van FUTUR Conceptstore in Ekeren: “De Antwerpen UCoin heeft mij behalve omzetverhoging ook nieuwe klanten opgebracht. Ik had klanten die helemaal uit Hoboken en Wilrijk naar mijn zaak gekomen zijn om hun UCoins uit te geven.”

Medewerker Stad Antwerpen: "Antwerpen UCoin kwam net op tijd. Ik had een nieuwe vaatwasser nodig en de UCoins lieten me de aankoop doen in plaats van mijn geld te sparen en maandenlang half gewassen te hebben. Het was ook fijn om vast te stellen dat het allemaal vlot liep, en de handelaar echt het gevoel had hierdoor een nieuwe klant aan te trekken.”

Meld je vandaag nog aan

Ben je in Antwerpen gevestigd en heb je je nog niet aangemeld? Dat kan nog steeds en gratis. Meer info en registreren. 

Deel deze pagina: