GBO Innovation Makers valt in de prijzen tijdens de Red Dot Design Awards 2017

Tijdens de jurering van de Red Dot Design Awards 2017, zijn twee producten van GBO Innovation Makers erkend voor uitzonderlijk designwerk. Met de FP90 digitale piano, een samenwerking met het Japanse Roland, wist het internationale ontwerpbureau de BEST OF THE BEST award binnen te halen.

Het designbureau met vestigingen in België (Antwerpen), Nederland (Helmond) en Hong Kong ontwikkelt innovatieve producten voor internationale opdrachtgevers.

Ook de Gymna-200 reeks, een ontwikkeling met het Belgische GymnaUniphy heeft een Red Dot award in de wacht gesleept. Twee erkenningen voor doorgedreven passie voor vorm en ontwikkeling en het resultaat van samenwerkingen tussen het Belgische GBO-designteam en de opdrachtgevers om enkel het beste product op de markt te willen brengen.


Het belang van de internationale designwedstrijd Red Dot Award: Product Design, met hoofdkwartier in het Duitse Essen, wordt over de hele wereld erkend. Meer dan 60 jaar geleden kwam een jury voor de eerste keer samen om de beste designs van die tijd te beoordelen. Sindsdien kent een team van deskundigen dit teken van kwaliteit voor goed design en innovatie toe aan de meest bijzondere designs van het jaar.

Deel deze pagina: