Geef studenten de kans om in uw bedrijf te studeren

Studenten gaan steeds meer op zoek naar locaties om samen te studeren. Wordt er een ruimte in uw organisatie momenteel niet benut of ziet u het wel zitten om die mooie boardroom tijdelijk af te staan? Deelnemen aan STUDY360 geeft u niet alleen de kans om in te gaan op een zeer actuele nood maar ook om studenten op een unieke manier te laten kennismaken met uw werking of bedrijf.

STUDY360, een uniek project

Met STUDY360 biedt de stad aparte studielocaties voor studenten aan. Het project is ondertussen toe aan de zevende editie en het is uitgegroeid tot een vaste waarde voor Antwerpse studenten. Het maakt Antwerpen als studentenstad uniek: zulke gastvrije bedrijven en organisaties, daar kunnen studenten in andere steden voorlopig nog vooral van dromen.

Waarom deelnemen?

STUDY360 is van onmisbare waarde in het Antwerpse studielandschap. De nood aan studieruimte blijft zeer actueel. Gemiddeld  5000 studenten schrijven zich elke editie in om deel te nemen. Studieplekken als SD Worx, Nokia, MAS, HET STEEN, CEPA en Shopping Stadsfeestzaal werden vorige blokperiode samen meer dan 15.000 keer bezocht. 

​Beschikt u als bedrijf of organisatie over een onbenutte ruimte met een mooi uitzicht, een karaktervolle inrichting, op een historische locatie of in een spannende omgeving? Dan zou een tijdelijke invulling als studieplek er misschien niet misstaan.

Heeft u geen leegstaande ruimte ter beschikking, maar wel veel enthousiasme om studenten een plek aan te bieden? Dan kan u ook studenten ook een plek geven in de werkomgeving. Het grootste voordeel van een project als STUDY360 is immers de kans die Antwerpse studenten krijgen om in het echte leven te studeren. Én – daar zijn ze het over eens – dat is een ongelooflijke meerwaarde. Door een studieruimte beschikbaar te stellen, treedt u als organisatie of bedrijf op een nieuwe manier in contact met studenten. Studenten leren uw locatie en werking kennen en voor u het weet zijn ze kind aan huis, gaan ze in op een vacature en zijn ze er nooit meer weg te slaan.

Voorwaarden om deel te nemen

  • Minstens 10 studieplekken. Studenten kiezen doorgaans voor studeren in groep omdat het nu eenmaal stimuleert om tussen medestudenten te studeren. Hoe meer studieplekken er worden aangeboden, hoe beter dus!
  • Minstens 10 dagen per blokperiode. Studenten komen graag terug naar hun favoriete locatie. Hoe meer dagen  de studieplek wordt opengesteld, hoe populairder de locatie ongetwijfeld zal zijn. Bekijkt u ook of studenten in het weekend en op feestdagen op uw locatie terecht kunnen?
  • Locatie in Antwerpen en haar districten
  • Wifi en voldoende stroompunten in de ruimte

De eerstvolgende blokperiode vindt plaats van 11 december 2017 tot en met 26 januari 2018. Via info@gate15.be kan u zich inschrijven voor een intakegesprek.

Thema's: 
Deel deze pagina: