Gezocht: Concessiehouder voor cafetaria sporthal De Polder in Berendrecht

AG VESPA zoekt een uitbater voor de cafetaria in sporthal De Polder in Berendrecht. Hebt u een visie en concept voor deze horecazaak, gecombineerd met de nodige ervaring? Dien dan uw projectvoorstel in.

Sporters vinden in Sporthal De Polder een divers aanbod: badminton, basketbal, baseball, handbal, korfbal, tennis, turnen, volleybal en zaalvoetbal. AG VESPA is op zoek naar een uitbater die openstaat voor de evenementen van de sportclubs en bereid is mee sportkampen te faciliteren.

De cafetaria moet ook een meerwaarde zijn voor de buurt. U schrikt er bijvoorbeeld niet voor terug om samen met het district of buurtorganisaties aan projecten of evenementen te werken die de sociale interactie te bevorderen.

Praktische info

Op het gelijkvloers is een cafetaria, keuken en berging, technische ruimte, sanitair, buitenterras en berging voor terrasmeubilair. In de omgeving rond de sporthal vindt u een openbare speeltuin, de tennisvelden van TC Raffic en de terreinen van voetbalclub KFC Berendrecht.

De totale beschikbare oppervlakte bedraagt 408m², inclusief terras. De nieuwe concessieovereenkomst gaat in op 1 mei 2020, voor een duur van negen jaar. De jaarlijkse minimumvergoeding is € 22.200 (excl. 21% btw).

Bekijk gedetailleerde info en het grondplan op de website van AG VESPA.

Deelnemen

Geïnteresseerd? Breng uw bod onder gesloten omslag uit samen met uw projectvoorstel, ten laatste op vrijdag 27 maart om 14 uur. 
Adres: AG VESPA, Paradeplein 25, 2018 Antwerpen. 

Hebt u vragen? Contacteer Katrijn Roggen
katrijn.roggen@antwerpen.be
03 259 28 14

Sectoren: 
Deel deze pagina: