Gezocht: enthousiaste ondernemer voor het vernieuwde stadhuis en sporthal Sorghvliedt

Stadhuis

Heb je er altijd van gedroomd om te ondernemen op een unieke locatie? Stad Antwerpen is op zoek naar een exploitant voor het gelijkvloers en de kelderverdieping van het vernieuwde stadhuis.  Dien je kandidatuur in voor 15/11!

Unieke beleving in historisch gebouw

Je hebt het misschien al gemerkt: het Antwerpse stadhuis gaat momenteel de laatste fase van de restauratiewerken in. De gevel is al prachtig gerenoveerd en eind november moeten alle werken afgerond zijn, zodat de deuren van het stadhuis in het voorjaar van 2022 eindelijk weer open kunnen. De centrale toegang op de Grote Markt wordt opnieuw de hoofdingang voor het publiek. De gelijkvloerse verdieping aan de zijde van de Suikerrui en de kelder zullen toegankelijk zijn voor de wellicht talrijke bezoekers. Zo kunnen ze het historische gebouw op een unieke manier beleven. Stad Antwerpen zoekt een enthousiaste partner om dit gedeelte uit te baten.

Levendige en laagdrempelige invulling

Heb je interesse? Je kan kiezen voor een eenvormige invulling of voor een gevarieerd aanbod aan activiteiten. Belangrijk om weten is dat je met de invulling een breed publiek aantrekt en dat je zorgt voor een levendig en laagdrempelig aanbod. Ook na de openingsuren zal je activiteiten kunnen organiseren, zowel publiek als privé. Een horeca-invulling is mogelijk, maar enkel als ondersteunende functie, niet als hoofdbezigheid. 

Je hebt tijd tot 15 november om je voorstel in te dienen. Wat wordt er meegenomen in de beoordeling? Je inhoudelijke voorstel, de financiële haalbaarheid en je relevante deskundigheid en ervaring. Veel succes!

Alle informatie over deze oproep en de concessie vind je hier.

Cafetaria van sporthal Sorghvliedt

AG Vespa is daarnaast op zoek naar een uitbater voor de gerenoveerde cafetaria van het sportgebouw Sorghvliedt in Hoboken. De cafetaria wordt aangeboden onder de vorm van een concessie voor een termijn van 9 jaar. De basisvergoeding bedraagt 21.800 euro per jaar (excl. 21% btw). Op deze site lees je meer info. Tot slot biedt AGVESPA een commerciële ruimte in het historische centrum van de stad aan. De handelshuurovereenkomst is voorzien voor 9 jaar, meer info over het beschikbare pand lees je hier. 

Deel deze pagina: