Gezocht: Organisator/Uitbater van bar tijdens eindejaarsvuurwerk

Jaarlijks wordt er tijdens de Winter in Antwerpen het eindejaarsvuurwerk georganiseerd. Antwerpenaars en bezoekers zakken dan af naar de binnenstad om te genieten van een gratis optreden met vuurwerk en te klinken op het nieuwe jaar. Daarvoor is de stad op zoek naar een concessiehouder voor de uitbating van een bar op de busparking ter hoogte van de Scheldekaaien. De concessie wordt afgesloten voor 3 jaar.

Kandidaten bedenken en organiseren een vlot werkende bar tijdens het Eindejaarsvuurwerk te Antwerpen. Het gaat ieder jaar door op 31 december met volgend programma:

  • 22.00 uur: opening bar
  • 23.00 uur: voorprogramma met animatie
  • 00.00 uur: vuurwerkshow 15 minuten
  • 00.30 uur: sluiting bar

Vorige editie kwamen maar liefst 110.000 bezoekers naar het vuurwerk kijken. Voor het optreden zakten 10.000 bezoekers af naar de Scheldekaaien.

U leest meer hier

Deelnemen

Wil u deelnemen, dan stuurt u een volledig dossier via mail naar winterinantwerpen@visitantwerpen.be ten laatste op maandag 19 augustus 2019 om 12 uur.

Kandidaten worden later uitgenodigd voor een mondelinge toelichting en krijgen de tijd om een finaal voorstel te formuleren (indien nodig).

 

Hebt u vragen? Contacteer 03 338 15 10. Alle vragen worden gebundeld en informatief naar alle kandidaten gestuurd zodat iedereen over dezelfde info beschikt.

Sectoren: 
Deel deze pagina: