Gezocht: uitbater openbare donderdagmarkt in Berchem

foto: Victoriano Moreno

De stad Antwerpen is op zoek naar een concessiehouder voor het uitbaten en organiseren van een openbare donderdagmarkt in de De Villegasstraat, 2600 Berchem.

Momenteel is er in Berchem de wekelijkse donderdagmarkt in de Heilig Hartstraat en omgeving. Het district besliste om deze markt op te zeggen en te vervangen door een nieuwe donderdagmarkt in concessie in de De Villegasstraat. Vanaf 1 oktober 2018 zal er in de Heilig Hartstraat geen openbare markt meer georganiseerd worden.

De nieuwe openbare markt in concessie aan de De Villegasstraat zal elke donderdag doorgaan van 8 uur tot 14 uur met als thema voeding, bloemen en planten.

Interesse?

Geïnteresseerden kunnen het bestek en verdere informatie terugvinden op het platform e-procurement. U kan zich kandidaat stellen voor de concessie tot en met dinsdag 15 mei 2018.

Lees hier meer over het uitvoeren van overheidsopdrachten

Hebt u vragen bij het samenstellen van uw aanvraagdossier neem dan contact op met de Gemeenschappelijke aankoopcentrale (GAC). Voor algemene informatie kan u terecht bij het Bedrijvenloket.

Sectoren: 
Deel deze pagina: