Gezocht: uitbater voor Jachthaven Kempisch dok

De stad Antwerpen zoekt een concessiehouder voor de uitbating van een jachthaven in het Kempisch dok te 2100 Antwerpen. De jachthaven bevindt zich op het Eilandje, middenin een voormalig havengebied in volle transformatie.

Het publiek domein aan de westkaai is reeds heraangelegd in het kader van een stadsvernieuwingsproject. Naast woongelegenheid bevinden zich aan deze kaai ook onder andere een rusthuis en een schoolgebouw. Aan de zuidkaai ontstaat momenteel het nieuwe ZNA-ziekenhuis. De nabije omgeving van de jachthaven zal de volgende jaren nog verder evolueren. In de Cadixwijk wordt volop gebouwd aan nieuwe woongelegenheden, scholen en winkels. In het Houtdok worden in 2018 nieuwe steigers voor woonboten in gebruik genomen. Aan de oostkaai bereidt AG Vespa de volgende fase van stadsvernieuwing op het Kempeneiland voor.

Bieding onder gesloten omslag

De stad biedt onder de vorm van biedingen onder gesloten omslag het recht tot uitbating van een verenigingsjachthaven in het Kempisch dok openbaar aan.

Deze informatiebundel bevat de voorwaarden waaraan een bieding moet voldoen en een samenvatting van de belangrijkste voorwaarden van de concessie. Bekijk hier de voorbeeldovereenkomst.

Biedt het formulier en de nodige documenten voor de inschrijving aan op Den Bell, Francis Wellesplein 1, 2018 Antwerpen, ten laatste op vrijdag 2 maart 2018 om 14.00 uur. Als onderwerp vermeldt u “gesloten bieding voor uitbating jachthaven Kempisch Dok”.

De inschrijvingen worden in openbare zitting voorgelezen in de kantoren van Den Bell, Francis Wellesplein 1 te 2018 Antwerpen, 2de verdieping, zaal 212, op vrijdag 2 maart om 14.00 uur.

Deel deze pagina: