Gezocht: uitbater voor tijdelijke mobiele snackbar aan openluchtzwembad De Molen

De stad Antwerpen zoekt een uitbater voor een tijdelijke mobiele snackbar aan het openluchtzwembad 'De Molen' aan de wandeldijk van het Sint-Annastrand. Geïnteresseerden kunnen zich tot woensdag 13 april kandidaat stellen.

De snackbar aan openluchtzwembad De Molen aan het Sint-Annastrand zal bijdragen tot een aangename beleving van het bezoek aan het zwembad met zijn ligweide. De ligweide is een rustpunt, een aangename plek om iets te eten of drinken. 
 
De stad is op zoek naar een uitbater voor een tijdelijke mobiele snackbar aan de ligweide. De snackbar moet qua uitstraling passen bij de bestaande context, zijnde het zwembad, de  Schelde en de wandelboulevard.
 
De stad organiseert een publieke oproep en biedt de concessie van de standplaats openbaar aan onder de vorm van gesloten digitale biedingen. De snackbar wordt uitgebaat van mei tot september 2016 met kans op verlenging volgend jaar.

Indienen

Geïnteresseerden kunnen terecht op www.antwerpen.be/demolen voor meer informatie en het digitale biedingsformulier. Kandidaten versturen het ingevulde formulier ten laatste op woensdag 13 april om 14 uur naar bieding.demolen@stad.antwerpen.be.
 

Sectoren: 
Deel deze pagina: