Gratis coaching voor alle handelaars en horecaondernemers

copyright Mike Van Cleven

Als extra ondersteuning tijdens de coronacrisis wil de stad Antwerpen haar gratis starterscoaching toegankelijk maken voor álle handelaars en horecaondernemers, en dit tot eind 2020.

Sinds 2016 biedt de stad startende handelaars en horecaondernemers gratis coaching aan. Geleidelijk aan werd het aanbod uitgebreid. Momenteel zijn er 11 coachingsessies, waaruit wie zich inschrijft er 2 kan kiezen. Alle coachingsessies zijn individueel en op maat van de ondernemer.

Ondersteuning voor iedereen

In het kader van de coronacrisis heeft het stadsbestuur beslist de gratis coaching tot 31 december 2020 uit te breiden van enkel voor starters naar álle handelaars en horecaondernemers. Zo kan ook wie al langer een zaak heeft, professioneel advies krijgen op het vlak van kostenbeheer, sociale media, verkoopstraining … - niet onbelangrijk in deze moeilijke tijden.  De infosessie vindt in uw zaak plaats, of indien gewenst kan de sessie ook via videocall of telefonisch doorgaan.

De stad ondersteunt met deze coaching ook ondernemers met initiatieven om de digitale bereikbaarheid van lokale handels- en horecazaken te verhogen en te promoten, zoals een gezamenlijke webshop. 

Bekijk alle info rond de coachingsessies.

Juliette van Rough Pastry vertelt je alvast waarom zij de coachingsessies waardevol vindt:

Thema's: 
Deel deze pagina: