Gratis naar de première van de 26 'Award Winning Designers 2019' documentaires

Award Winning Designers is een eerbetoon aan 26 ontwerpers en andere creatieve professionals die in 2018 in de prijzen vielen.

Award Winning Designers is een eerbetoon aan 26 ontwerpers en andere creatieve professionals die in 2018 in de prijzen vielen. ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. zet deze ontwerpers in the spotlight met evenveel prachtige videoportretten. Tijdens dit eerbetoon hebt u als ondernemer de kans om de -vaak onbekende- ontwerper achter het product, de bedenker van de campagne en de maker van het beeld te leren kennen. U maakt kennis met sterke spelers in de Antwerpse creatieve economie.

Documentaire

Voor de Award Winning Designers is dit de kers op de taart want elk van de 26 minidocu’s worden vertoond. De winnende ontwerpers gaan ook nog even in gesprek op het podium. Tijdens de netwerkdrink achteraf krijgt u de kans om contacten te leggen, niet alleen met de laureaten maar ook met de crème de la crèmevan de Antwerpse creatieve sector.

Al deze portretten worden gekaderd door Luc Haekens (u kent hem zeker van De Ideale Wereld).

 

30 gratis tickets

Als partner van ANTWERP. POWEREDBYCREATIVES. kan de stad Antwerpen 30 gratis tickets aanbieden. Mail snel “Ondernemen in Antwerpen” naar tickets@apbc.be en u ontvangt de promotiecode waarmee u zich gratis kan inschrijven via De Roma.

 

Praktisch

  • Donderdag 13 juni vanaf 19:30 uur
  • De Roma
    Turnhoutsebaan 286
    140 Borgerhout
  • Tickets: 18 euro
Deel deze pagina: