Great Urban Potentials stellen zich kandidaat voor vakantiejobs

De zomervakantie nadert en dat kan betekenen dat u op zoek gaat naar jobstudenten. Het nieuwe initiatief Great Urban Potentials kan u daarbij helpen. Het is een onlineplatform waar scholieren die in Antwerpen naar school gaan, zich voorstellen met foto en korte cv. Hun profielen worden aangemaakt op voorwaarde dat de jongeren worden aanbevolen door iemand die hen goed kent.

Great Urban Potentials

GUP is de afkorting van Great Urban Potentials en dat zijn gemotiveerde studenten die voor u klaar staan tijdens de schoolvakanties of flexibel tijdens het schooljaar. Een vakantiejob is voor hen vaak een opstap naar vast werk wanneer ze afstuderen. GUP wil het gemakkelijker maken voor werkgevers en jongeren om elkaar te vinden.

Onlineplatform www.gup.zone

Werkvormm, een organisatie die werkgevers, werkzoekenden en werknemers ondersteunt, werkte daarom een onlineplatform www.gup.zone uit. U vindt er de profielen van ondernemende scholieren die aan het werk willen. U kan er filteren op sector en op momenten waarop ze als jobstudent beschikbaar zijn. Via het contactformulier bereikt u hen snel via hun coach of begeleider.

Jobstudenten zoeken via www.gup.zone

  • Via hun profiel leert u de jobstudenten kennen.
  • Elke student is voorgedragen door een coach of begeleider op basis van attitude en troeven.
  • Uw contactformulier komt terecht bij de begeleider die zorgt voor een vlot contact met de student.
  • De scholieren op www.gup.zone zijn gemotiveerd, want vakantiewerk is voor hen een manier om ervaring op te doen op de arbeidsmarkt.

Hebt u nog vragen bij het gebruik van www.gup.zone of vindt u niet wat u zoekt? Neem dan rechtstreeks contact op met Chris Bryssinckx of mail naar info@gup.be.

Deel deze pagina: