Handelsbeurs Antwerpen ingepalmd door Fashion en Creativity

Donderdag 21 en vrijdag 22 november vinden FashionTalks en Creative Ville plaats in de vernieuwde Handelsbeurs. Deze historische erfgoedsite kan geleidelijk aan haar rol als evenementlocatie en vergader- & congrescentrum beginnen invullen. Een unieke locatie in Antwerpen die zich leent tot productpresentaties, diners of recepties maar ook events als FashionTalks en Creative Ville, waar de Antwerpse creatieve en modesector binnenkort mee de volledige ruimte inpalmt. Tickets zijn nog te koop.

Een unieke locatie voor vergadering, congres of event

De handelsbeurs is gelegen in het hart van Antwerpen, vlakbij de Meir. Het met glas overkoepelde centrale plein op het gelijkvloers heeft een capaciteit tot 1600 personen. Op de etage zijn een tiental multifunctionele zalen verbonden door een mooie galerij en ze bieden ruimte aan 30 tot 120 deelnemers. 284 parkeerplaatsen zijn er voorzien via een directe, interne verbinding. De ondersteuning met de nieuwste technologie voor audiovisueel materiaal en overal wifi maakt van dit historische gebouw een state-of-the-art locatie. Daarenboven wordt een gevarieerd cateringaanbod aangeboden en opent dit najaar het restaurant in de aanpalende Schippersbeurs. De opening van een Autograph by Marriott hotel met 139 kamers is voorzien in het voorjaar van 2020.  

Frisse inspiratie tijdens Creative Ville

Creative Ville wil creatieve ondernemers inspireren met innovatieve ideeën en inzichten. Het is een dag zonder verkooppraatjes, productdemo’s of powerpoint talks; het is een dag met nieuwe inzichten die creatieve professionals heroplaadt. Tijdens deze inspirerende conferentie ontmoeten ze elkaar en connecteren over economische sectoren heen. De aangekondigde lokale en internationale sprekers delen hun ervaring in design, architectuur, media en literatuur, ballet, muziek, film en kunst.

 

ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. nodigt alle Antwerpse creatieve ondernemers uit om gulzig van deze inspiratie te proeven. Zij krijgen een korting van 10% aangeboden door de code KORTAPBCCV10 te gebruiken bij het bestellen van tickets voor Creative Ville op vrijdag 22/11, of een combi-ticket met FashionTalks, op donderdag 21/11.

 

 

Thema's: 
Deel deze pagina: