HEMA opent flagshipstore op Meir in Antwerpen

De Nederlandse winkelketen HEMA opent vandaag een flagshipstore op de Meir in Antwerpen. Met 1700m² beschikt de keten over drie keer zoveel winkeloppervlakte als in de huidige vestiging op de Meir. In die extra ruimte worden de producten ruimer gepresenteerd, breidt het assortiment uit en wordt het nieuwe foodconcept van de winkel uitgeprobeerd.

Grootste aanbod van Europa

Carla Velghe, Country Director HEMA België: "De voorbije jaren heeft HEMA een vast cliënteel opgebouwd in Antwerpen. Vooral de Meir blijft één van de drukst bezochte winkelstraten, ook door heel wat toeristen. Als retailer moet je daar gewoon aanwezig zijn. Het is een uithangbord voor je merk. Daarom bieden we het grootste HEMA assortiment van Europa hier in Antwerpen op de Meir aan. We zetten met de nieuwe flagshipstore ook volop in op beleving voor de klant, met duidelijke en dominante productpresentatie maar bijvoorbeeld ook met uitgebreide testmogelijkheden."

"Als retailer moet je op de Meir aanwezig zijn. Het is een uithangbord voor je merk."


Nieuw concept

Voor de foodafdelingen en restaurants van de winkelketen werd een nieuw concept ontwikkeld onder de naam ‘LEKKER HEMA’, waarbij vers en makkelijk eten centraal staat. Het menu wordt aangepast aan de Belgische markt, met gerechten als garnaalkroketten en vol-au-vent. HEMA speelt hiermee in op de trend van snel en makkelijk eten buitenshuis. De uitrol van die nieuwe formule is een onderdeel van de groeistrategie van de keten.

Sectoren: 
Thema's: 
Deel deze pagina: