Hoe gaat het? Grootschalig onderzoek impact corona op lokale economie

Ondernemers moedigen we aan, zeker in moeilijke coronatijden. Om een duidelijk beeld te krijgen van wat ondernemers in onze stad nu nodig hebben, vraagt stad Antwerpen je medewerking bij een grootschalig onderzoek. Met jouw antwoorden op deze vragenlijst brengen we de impact van corona op onze lokale economie in kaart en kunnen we onze steunmaatregelen verbeteren. De enquête blijft langer online tot 1 november, je kan ze ook delen met andere collega-ondernemers.  

De coronacrisis heeft een grote impact gehad op het leven en werken van iedereen. De stad Antwerpen probeert ondernemers, zelfstandigen of vrije beroepers zo goed mogelijk door deze crisis te helpen. Elke dag proberen we dit beter te doen, met als doel je de beste ondersteuning mogelijk te geven.

Steun van stad Antwerpen

Stad Antwerpen biedt ondernemers tal van steunmaatregelen. Mogen we je vragen om ons te vertellen hoe je onze ondersteuning ervaren hebt? Wat doen we goed? Wat kan er beter? Welke suggesties en opmerkingen heb jij voor ons?

Hoe gaat het met jou en je onderneming?

We komen ook graag te weten hoe het met jou en jouw onderneming staat. Wat is de impact vandaag van Corona op jouw onderneming? Welke verwachtingen heb je over de toekomst?

Enquête

We willen je dan ook vragen om onze enquête in te vullen vóór 1 november. Deze is volledig anoniem en neemt zo'n 10 minuten van jouw tijd. Het onderzoeksteam is samengesteld uit Universiteit Antwerpen, ondernemersorganisatie Unizo en de Vereniging van Steden en Gemeenten. De resultaten van dit onderzoek helpen ons om onze maatregelen af te stemmen op jouw noden.

Ga naar de enquête 

Deel deze pagina: