HRTECH.be verbindt HR met technologie

HR Tech

Een van de gevolgen van de COVID-19 pandemie is dat HR-afdelingen op zoek zijn naar digitale veranderingen en technologische oplossingen om bestaande processen te verbeteren en de werknemers van hun bedrijven sterker te maken. De conferentie HRTECH.be is dé plaats om hiervoor nieuwe ideeën op te doen.

Boeiend programma

De conferentie vindt plaats op 7 oktober en biedt onder meer lezingen van internationale thought leaders, een netwerklounge en een start-up ruimte met pitches van start-ups. Een variëteit aan prangende thema’s komt aan bod, van het omscholen van werknemers tot leiderschap in een veranderende technologische wereld en trends. Hierbij een greep uit het programma:

  • een keynote van Svante Randlert (Zweden) over employer branding
  • een keynote van Philip Kristian (Duitsland) over de impact van digitalisering op vertrouwen
  • een talk van Stella Collins (UK) over de ‘reskilling revolution’

Ontdek het volledige programma

Awarduitreiking: breng jouw stem uit

Een dag eerder, op woensdag 6 oktober, worden er tijdens een galadiner twee awards uitgereikt: HRTECH.team van het jaar en HRTECH.startup van het jaar.

Ontdek de shortlist en breng jouw stem uit.

Ben jij een HR-professional? Mis deze conferentie in de impressionante Handelsbeurs dan niet. Je leert er van internationale sprekers, je kan er netwerken en je ontdekt er innovatieve HR-oplossingen. Koop vandaag nog je tickets.

Dit evenement wordt financieel ondersteund door stad Antwerpen via het stadsmarketingfonds.

 

Deel deze pagina: