IMPACT seats: gratis mentortraject voor impactondernemers

Netwerk Ondernemen en stad Antwerpen bieden dit najaar samen 5 gratis mentortrajecten - ofte 5 IMPACT seats - aan voor ondernemers die de wereld met hun product of hun dienst willen verbeteren.

Deze IMPACT seats staan voor één jaar mentoring van een ervaren ondernemer die jou bij je ondernemersvraagstukken kan helpen. IMPACT seats wordt georganiseerd door Netwerk Ondernemen.

 

Met de steun van stad Antwerpen maken 5 Antwerpse impactondernemers kans op mentoring. 

IMPACT seats: één jaar mentoring

Gedurende één jaar krijg je maandelijkse mentoring van een ervaren ondernemer. Bovendien kom je terecht in een hecht en oprecht netwerk van peers die elkaar vooruit helpen. Elke 6 maanden wordt er een persoonlijke raad van advies voor je opgesteld, waarin je al jouw ondernemersvraagstukken op tafel kan gooien. 

Wie kan inschrijven

Changemakers met een growth mindset, die op een innovatieve manier impact willen creëren op mens, milieu en maatschappij. Uiteraard streef je winst na, maar dat is niet jouw enige KPI. De wereld (stukje bij beetje) veranderen is dat wél. Je wil groeien als ondernemer en droomt om future-proof jobs te creëren. Je bezit het merendeel van het eigenaarschap/zeggenschap en je werkt ook full-time in hoofdberoep voor je bedrijf. 

IMPACT seats: aanvulling op het Mentor-Me-traject

Het unieke Mentor Me traject van Netwerk Ondernemen wordt gesteund door VLAIO. Door de strenge selectiecriteria vallen er jammer genoeg beloftevolle ondernemers uit de boot. Vaak zijn dit start-ups of scale-ups die de wereld met hun product of dienst willen verbeteren. En net die ondernemers hebben de extra steun nodig. 

Hoe schrijf je in

Stel je kandidaat voor 25 oktober. Na screening van je dossier, kom je je business pitchen op het selectiecomité van 24 november in Antwerpen. You’re in? Dan word je gematcht met een mentor die je één jaar lang begeleidt. 

Reserveer jouw IMPACT seat via de website van Netwerk Ondernemen

Lees meer in dit blogartikel van Netwerk Ondernemen

Kleine grote letters?

Die zijn er niet. Netwerk Ondernemen wil start-ups en scale-ups helpen groeien. Het team en de mentors doen dit belangeloos. Sterker nog: een mentor mag, met uitzondering van tijd en moeite, niets investeren in de founder die hij/zij begeleidt.

 

Deze ondersteuning van de stad ontving Netwerk Ondernemen in het kader van open calls die de stad met regelmaat organiseert. Ondernemers kunnen projecten indienen rond een thema als circulaire, digitale, sociale, creatieve economie of mode, maar ook om als ondernemer andere ondernemers te ondersteunen of klimaat of mobiliteit in de stad te verbeteren. Check de open calls op ondernemeninantwerpen.be

Deel deze pagina: