Infotentoonstelling wegenwerken Merksem

De komende jaren wordt er verder gewerkt aan een betere bereikbaarheid van de Antwerpse regio. Zo wordt er in en rond Merksem onder andere gewerkt aan Brug van den Azijn, de Slachthuislaan, de Noorderlaan, de omgeving van de Gabriël Theunisbrug en de IJzerlaan. 

Op maandag 15 mei krijgt u meer info over de werken tijdens een infotentoonstelling in het districtshuis van Merksem. U kan hier onder andere de plannen en toekomstbeelden van de verschillende werven bekijken. Verder zullen stad Antwerpen, district Merksem, Provincie Antwerpen, De Noorderlijn, De Vlaamse Waterweg NV en BAM aanwezig zijn en vragen beantwoorden over de wegenwerken in en rond Merksem. 

Praktisch

  • districtshuis Merksem, Burgemeester Jozef Nolfplein 1
  • maandag 15 mei, doorlopend van 17 tot 21 uur

De infotentoonstelling blijft nog te bekijken in het districthuis van dinsdag 16 tot en met donderdag 18 mei, telkens van 14 tot 17 uur. 

Meer info over de weken in Merksem leest u op www.slimnaarantwerpen.be/Merksem

Mobiliteitsoplossingen op maat

Slim naar Antwerpen werkt samen met Antwerpse ondernemingen mobiliteitsoplossingen op maat uit. Zo kunnen u en uw medewerkers (nog) actiever, slimmer en duurzamer naar het werk te komen. Met de fietskortingsregeling geniet u bovendien nog een fikse korting op de aankoop of onderhoudsbeurt van een fiets.

Kom meer te weten over het slim organiseren van uw woon- en werkverkeer of leer meer over de voorwaarden van voor fietskortingen via www.slimnaarantwerpen.be/nl/werkgever.

Deel deze pagina: