Inspireer een continent vanop het Eurobest podium

Bent u de geknipte persoon om in december samen met andere inspirerende sprekers deel uit te maken van Eurobest, het grootste Europese festival voor creativiteit in communicatie en media dat van 1 tot 3 december 2015 naar Antwerpen komt? Al wat u nodig heeft is een boeiend verhaal dat u met de nodige passie en verbeeldingskracht kan vertellen.

Hoewel het aantal tijdslots beperkt is en deze erg gegeerd zijn stelt Eurobest zijn podium toch open voor iedereen. Van panelgesprekken en discussies tot experimenten en workshops. Elk soort creatief verhaal kan op Eurobest, of u nu copywriter of programmeur bent, een starter en een ervaren rot.  

Spreken op Eurobest

Iedereen kan zich opgeven voor een tijdslot op Eurobest. Het festival is dan ook een geweldig platform voor nieuwe sprekers. Er zijn verschillende podia waarop verschillende formats mogelijk zijn.  

Bedrijfspraat en sales pitches hoort u overal, maar op Eurobest draait alles om nieuwe ideeën en nieuwe mensen. U kan er als aanstormend talent of starter schouder aan schouder staan met bedrijfsleiders en creatieve leiders van wereldformaat.

Praktisch

Denk na over het verhaal dat u wil vertellen en hoe u dat wil doen. Om meer kans te maken denkt u best na over 2 of 3 ideeën. 
 
Bezorg uw idee voor 10 augustus 2015 vai de Eurobest website.

 

Thema's: 
Deel deze pagina: