Is jouw menukaart al toekomstbestendig? Laat je gratis begeleiden

Met een paar aanpassingen op je menu ben je al een heel eind op weg. Het team van Mosquito in the Room begeleidt met het project ‘Een boon voor A’ 30 restaurants in Antwerpen kosteloos naar een meer toekomstbestendige menukaart.

Ben jij één van deze toekomstgerichte horecazaken die durft inzetten op duurzaam?

Je kan kiezen uit een licht of een volledig begeleidingstraject. Samen streven we naar:

  • Heerlijke, toekomstgerichte plantaardige gerechten 
  • Een menukaart geliefd bij je klanten 
  • Slimme gerechten die jouw kosten verminderen  

Als kers op de taart krijgt je zaak aandacht in vakbladen, pers, en op sociale media. Alle restaurants worden in de kijker gezet en kunnen daarnaast ook prijzen winnen. De prijsuitreiking gebeurt op het professioneel eiwitevent, waarop alle Vlaamse spelers van de voedingsketen zullen aanwezig zijn. De datum van dit evenement wordt later bekend gemaakt.

Is je interesse gewekt en wil je meer te weten komen over dit project? Lees dan hier verder.

Sectoren: 
Deel deze pagina: