Jozef Dockx ontvangt de KMO Carrièreprijs

Op de achtste editie van ‘De nacht van de kmo’ mochten 7 verdienstelijke ondernemers een trofee in ontvangst nemen. Jozef Dockx werd speciaal gehuldigd met de KMO Carrièreprijs.

KMO Carrièreprijs is een erkenning voor een ondernemer die zich tijdens zijn loopbaan onderscheiden heeft. Jozef Dockx, chairman van de Wilrijkse Dockx Group, ontving de trofee van Vlaams minister van werk Philippe Muyters (N-VA).

Stéphane Verbeeck, voorzitter van VOKA Antwerpen-Waasland was tijdens de uitreiking in het buitenland, maar vertelt via videoboodschap: “Jef Dockx verdient deze prijs. Hij is in 1979 begonnen als eenmanszaak en heeft vandaag 250 medewerkers die samen meer dan 60 miljoen euro omzetten. Jef is het type bedrijfsleider waar wij van dromen, een bedrijfsleider waarvoor innoveren en verbeteren een constante is.”

De Dockx Groep bestaat uit 12 vennootschappen. In België stelt Dockx vandaag 250 mensen te werk in 16 vestigingen. De vloot telt 1.200 voertuigen en het bedrijf heeft 40.000 m² aan opslagruimte. De omzet bedraagt meer dan 60 miljoen euro. De hoofdzetel is gevestigd in Wilrijk.

Naast de carrièreprijs werden nog zeven andere trofeeën uitgereikt.

Bron: KMO Insider

 

Sectoren: 
Thema's: 
Deel deze pagina: