Karl Lagerfeld en Armani openen winkels in Antwerpen

Topmerken blijven kiezen voor Antwerpen. In de herfst opent Karl Lagerfeld een flagship store in de Schuttershofstraat en krijgt Armani er een vestiging bij op de Meir.

De nieuwe winkels bevestigen de toppositie van Antwerpen als dé winkelstad van België. Ook internationaal bekleedt Antwerpen een toppositie. “De keuze voor Antwerpen is logisch”, legt personal shopper Tanguy Ottomer uit in de Gazet van Antwerpen. “Onze stad is een gezellig buitenbeentje.” Dat maakt de modestad aantrekkelijk voor grote buitenlandse sterren die op een unieke locatie willen shoppen.  

Armani zal het historische winkelpand op de hoek van de Leysstraat en de Meir verbouwen. De renovatiewerken zijn al gestart en de nieuwe winkel, die met een verkoopoppervlakte van 528 m² zowat de volledige Armanicollectie kan aanbieden, zal dit najaar openen. 

Ook de Schuttershofstraat krijgt er een ronkende naam bij: luxemerk Karl Lagerfeld opent er zijn eerste Belgische flagship store. Dat is goed nieuws voor de ‘Antwerpse Fifth Avenue’ waar de afgelopen maanden maar liefst 7 nieuwe luxewinkels hun deuren openden.

Deel deze pagina: