Kwaliteitslabel Antwerp’s Most Brilliant viert eerste verjaardag

Een jaar geleden lanceerden de stad Antwerpen en Antwerp World Diamond Centre het kwaliteitslabel voor juweliers: Antwerp’s Most Brilliant. Intussen behaalden al twaalf juwelierszaken het felbegeerde label. Dankzij het label wordt Antwerpen nog sterker in de kijker geplaatst als dé stad bij uitstek om een kwalitatief juweel te kopen. Zowel voor de juweliers als de klanten is de objectieve garantie die het kwaliteitslabel biedt een extra troef.

Om de consument met vertrouwen te laten kiezen uit het grote aanbod van diamanten en juwelen in Antwerpen, lanceerden de stad Antwerpen en het Antwerp World Diamond Centre in januari 2014 het kwaliteitslabel Antwerp’s Most Brilliant. Bijna één jaar later zijn er tien juweliers met in totaal twaalf vestigingen die het label ontvangen hebben. De gelabelde juweliers bieden voor elke klant een gepast juweel: van haute joaillerie tot parels en unieke stukken, met of zonder diamant.

Rudiam

De eerste juwelier die dit jaar zijn label in ontvangst mocht nemen, is de eigenaar van zaak Rudiam, Mike Rombout. Hij vertelt:“Het Antwerp’s Most Brilliant label is een erkenning voor de 37 jaar dat de familie Rombout met Rudiam het vertrouwen van haar klanten honoreert met de beste kwaliteit en service voor handgemaakte juwelen.”
 
Juwelier Rudiam is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van exclusieve, handgemaakte juwelen. Alle juwelen worden in overleg met de klant in eigen atelier gemaakt, in de beste materialen. Rudiam kan voortbouwen op een lange traditie van kwaliteit en vakmanschap: twee generaties van juweliers en diamantairs die al meer dan 35 jaar gevestigd zijn in het hart van de Antwerpse diamantwijk.

Aanvragen

Juweliers kunnen op elk moment van het jaar het label aanvragen. Wie interesse heeft, kan een afspraak maken met het diamantteam van de stad.
 
Maak een afspraak
 
 

Deel deze pagina: