Laat u verrassen en inspireren op Supernova

Laat u tijdens SuperNova op 27 en 28 september verrassen met nieuwe inzichten rond technologie, ondernemen en creativiteit. 

Veel toekomstvisies, één podium

Laat u inspireren door Tim Harford, economist en maker van de beste economische podcast wereldwijd. Ontdek het visionaire denken van Armin Pohl, het brein achter de geweldige visuele effecten bij Game of Thrones. Of reis naar de sterren met Angelo Vermeulen, expert in het maken van installaties om ruimtereizen voor te bereiden.

Tech Fair: oplossingen voor uw toekomst

Benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen binnen ondermeer Artificiële Intelligentie, Gaming, Innovation Service Providers of Marketing & Communication? SuperNova toont u in de Tech Fair de nieuwste producten en oplossingen die een verschil zullen maken in de toekomst. Meer dan 80 bedrijven geven u de kans om hun technologische en innovatieve producten te ontdekken en hierover in gesprek te gaan.

Ervaar SuperNova by Night

Op 29 september loopt de main stage van SuperNova door in de dansvloer van club Ampere. Een selectie van de meest vooruitstrevende electronische artiesten van vandaag brengt u de muziek van morgen.

Networking party

Meng u in hét digitale tech ecosysteem van België. Op 27 september sluit de eerste conferentiedag af met een Networking Party. Komt u naar de conferentie? Dan hebt u ook toegang tot dit netwerkmoment. Geraakt u niet op de eerste conferentiedag, maar wil u wel naar de Networking Party komen? Dan kan u hiervoor een ticket kopen. 

SuperNova

 

Sectoren: 
Thema's: 
Deel deze pagina: