Last van stress door coronacrisis?

Individuele coachingsessie | copyright Dries Luyten

Als ondernemer ben je tijdens de coronacrisis tegen heel wat obstakels aangelopen. Je bedrijf moest dicht of er kwamen bijna geen klanten meer. Je moest vindingrijk zijn om je toekomst of je personeel te vrijwaren van onheil en soms… moest je drastische keuzes maken. Niet evident en heel begrijpelijk wanneer je nu verder doet op je laatste reserves. Want zelfs nu de regels versoepelen, kan het soms teveel worden.

 

Laat de stress je niet verlammen. Klop aan bij coaches en psychologen die actief met je meedenken en zoeken naar oplossingen. We bundelen hier 3 mogelijkheden:

De stad biedt gratis individuele coachingsessie aan

‘Krijg terug vat op je ondernemerschap’ wordt je gratis aangeboden door stad Antwerpen. Marianne van der Wielen van Liantis gaat samen met je op zoek naar de oorzaken van stress in het ondernemerschap. Deze coaching helpt finetunen waar het goed loopt en wat fout zit, en hoe wat fout zit opgelost kan worden. Dit is 1 van 12 gratis coachings die je als detailhandelaar of horecaondernemer helpen groeien in je ondernemerschap.

De stad ondersteunt je met 2 gratis coachings

De stad biedt gratis begeleiding psycho-sociaal welzijn aan

Heb je meer last van stress sinds de covid-crisis? De stad biedt via The Human Link gratis webinars, een groepsreeks, consultaties en individuele begeleiding aan voor ondernemers in stad Antwerpen en de districten.

Meer info en inschijven doe je hier

Acht gratis sessies bij psycholoog voor zelfstandigen

Ondernemers die getroffen zijn door de coronacrisis kunnen gratis hulp zoeken bij een psycholoog. Zij nemen contact op met de organisatie Un pass dans l’impasse, een project uit de grond gestampt door de federale overheid om ondernemers die het moeilijk hebben, psychologisch te ondersteunen.

Tijdens een eerste contact wordt genoteerd wat er precies scheelt en waar je bereikbaar bent. De organisatie gaat daarna op zoek naar een psycholoog in je buurt die je kan helpen. Je hoeft niet fulltime zelfstandige te zijn om hiervoor in aanmerking te komen. Financieel wordt alles geregeld door de organisatie; jij hoeft je even niet bezig te houden met praktische zaken.

Nood aan psychologische begeleiding? Bel het gratis nummer 0800/300.25

 

 

Deel deze pagina: