Maak kennis met Antwerpse Award Winning Designers

Bekijk de korte documentaires over deze creative tijdens een online première

Elk jaar slepen Antwerpse ontwerpers nationaal en internationaal gerenommeerde designprijzen in de wacht. ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. zet deze prijswinnaars nu extra in de kijker.

 

Dinsdag 22 juni installeer je je thuis best comfortabel om in première te genieten van online korte documentaires over 22 AWARD WINNING DESIGNERS. Dalilla Hermans is gastvrouw en ontvangt ontwerpers én spraakmakers voor een boeiende dialoog over hoe belangrijk - en moeilijk - het is om platgetreden paden te durven verlaten.

Topontwerpers in Antwerpen

We hebben toptalent in onze stad en dat kunnen ondernemingen en het beleid maar best zo goed mogelijk inzetten om de samenleving te verbeteren en klaar te zijn voor wat de toekomst brengt. AWARD WINNING DESIGNERS toont de kwaliteit van ontwerpers in onze regio. AWARD WINNING DESIGNERS wil ook een aanmoediging zijn voor ontwerpers en designers om deel te nemen aan wedstrijden, zichzelf uit te dagen, te experimenteren en zich te meten op (inter)nationaal niveau.

Anders denken en het verschil maken

De winnende producten en diensten zijn van allerlei aard: grafische vormgeving, productontwikkeling, service design, architectuur, interieur, branding, virtueel design… Ongeacht hun discipline worden deze creatives niet alleen beloond voor de gerealiseerde innovatie, maar ook voor het creatief denkproces dat er aan vooraf ging. Het verder kunnen denken dan de voor de hand liggende oplossingen - nieuwe mogelijkheden, toepassingen of benaderingen zien die bovendien haalbaar én maakbaar zijn - dat is waar deze ontwerpers in uitblinken. AWARD WINNING DESIGNERS biedt inkijk in het anders denken van deze experten in vernieuwing die het verschil kunnen maken in de beleving en kwaliteit van ons dagelijks leven.

22 AWARD WINNING DESIGNERS op 22 juni

Van harte welkom op de online première van 4 korte documentaires over 22 AWARD WINNING DESIGNERS.
Dalilla Hermans is gastvrouw en ontvangt ontwerpers én spraakmakers voor een boeiende dialoog over hoe belangrijk - en moeilijk - het is om platgetreden paden te durven verlaten.

Dit online filmfestival is gratis en start om 20 uur. 

INSCHRIJVEN VIA WWW.AWARDWINNINGDESIGNERS.BE

Deel deze pagina: