Maak kennis met de Mobilotheek

De Mobilotheek is een initiatief van Slim naar Antwerpen om uw werknemers de kans te geven eens een ander vervoermiddel te testen voor hun woon-werk verkeer. Hoe vlot brengt een elektrische fiets hen naar het werk? Of gratis bus of tram testen? Of met een plooifiets via een P+R parking naar het werk komen? 

De Mobilotheek is één van de producten die Slim naar Antwerpen aanbiedt binnen de werkgeversaanpak, aangeboden aan bedrijven met meer dan 150 medewerkers. Werknemers van ondernemingen gelegen in stad Antwerpen kunnen de Mobilotheek uittesten. De voorwaarde is dat u als werkgever partner wordt van Slim naar Antwerpen en deelneemt aan de Mobilotheek. Interesse? Neem contact op via info@slimnaarantwerpen.be

Ook voor kleinere organisaties (tot 150 medewerkers) is de Mobilotheek beschikbaar. U krijgt dan gedurende een maand twee elektrische fietsen en een plooifiets ter beschikking. Deze kunnen door meerdere personen getest worden, zodat ook zij de Mobilotheek kunnen ervaren. Daarboven kan u ook weekpassen van de lijn aanvragen om gratis bus en tram te testen.

Lees meer op Slim naar Antwerpen

Deel deze pagina: