Maak uw activiteit bekend via de UiTdatabank

Toer de Nord 2012 - © Ken Claes

Als u een zomerse bbq organiseert op het terras van uw horecazaak of een gezellige braderie plant met uw handelaarsvereniging, dan wil u vast zoveel mogelijk geïnteresseerden daarvan op de hoogte brengen. De UiTdatabank is een goede start om uw event zoveel mogelijk zichtbaarheid te geven.

Stad Antwerpen krijgt heel wat vragen om evenementen op te nemen in het stadsmagazine De Nieuwe Antwerpenaar. Dat kan, maar om kans te maken op een artikel moet u uw evenement eerst invoeren in de UiTdatabank. Dat doet u zo:

  • Ga naar de gratis UiTdatabank en vul uw evenement in. Zorg voor een wervende, krachtige aankondiging en vergeet niet alle praktische info te vermelden.
  • Vindt uw activiteit plaats in stad Antwerpen? Dan verschijnt de info die u ingaf automatisch op de website van De Nieuwe Antwerpenaar.
  • Ook andere nieuwsorganisaties zoals kranten, tijdschriften, radio en tv nemen regelmatig een kijkje in deze databank op zoek naar inspiratie voor een mooie reportage.
  • Met vragen over de UiTdatabank kan u terecht bij vragen@uitdatabank.be.

Uw event in De Nieuwe Antwerpenaar?

Als u kans wil maken om opgenomen te worden in een artikel van De Nieuwe Antwerpenaar, dan geeft u uw activiteit minstens 8 weken op voorhand in in de UiTdatabank. Daarna kan u ook een seintje geven aan de redactie via redactie.antwerpenaar@stad.antwerpen.be. Vermeld kort waar het event om draait.

Foto's uploaden? Denk aan copyright

Bij elke upload van foto's in UiTdatabank wordt u expliciet gevraagd worden om stil te staan bij het geldende copyright.

Waarop moet u letten bij het uploaden van foto’s of ander audiovisueel materiaal?

  • Het is niet omdat u de houder van de auteursrechten vermeldt dat u zijn werk mag verspreiden.
  • Het is niet omdat een foto vindbaar is via Google dat u hem zomaar zelf mag gebruiken en verspreiden.
  • Lees de belangrijkste aandachtspunten voordat u foto's gebruikt.

Vragen?

Stel ze via vragen@uitdatabank.be.

 

Thema's: 
Deel deze pagina: