Maak uw bedrijf fit met de hulp van Sporting A

Een fitte medewerker is productiever en gaat beter om met stress. Toch zijn er steeds minder werkende mensen die tijd maken voor sport en beweging. Het loont om beweging of sport op het werk te stimuleren. Het verbetert het welzijn van de medewerkers en vermindert het ziekteverzuim. Bovendien bevordert samen bewegen de teamgeest en werksfeer.

U bent overtuigd van het nut maar weet niet goed hoe eraan te beginnen? Op de website www.antwerpen.be/fittebedrijven geeft Sporting A u informatie en inspiratie. Zo vindt u er een video waarin enkele bedrijven vertellen hoe zij hun medewerkers aanzetten tot meer beweging.
 
Wilt u liever persoonlijk advies? Neem dan contact op met Sporting A. Samen bekijkt u de mogelijkheden voor infrastructuuraanpassingen, sport- en beweegmogelijkheden in de buurt van uw bedrijf, het promoten van actieve verplaatsingen en een gezondheidsaanbod. U bepaalt wat interessant is voor uw bedrijf.
 
Meer over sedentair gedrag en de positieve effecten van het voorkomen ervan leert u op donderdag 24 september. Dan organiseren Expertisecentrum PortaAL (KU Leuven) en het Nederlands Instituut voor Sport & Bewegen (NISB) een dag rond het thema dynamisch werken. Wetenschap, beleid en praktijk komen er samen. U krijgt er ook praktische verhalen over het werken aan dynamisch meubilair. Er is bovendien de mogelijkheid om te netwerken met andere bedrijven die inzetten op de gezondheid van hun medewerkers. Meer informatie over het symposium vindt u op de website www.antwerpen.be/fittebedrijven.

Deel deze pagina: