Maatwerkbedrijf Kunnig renoveert kleuterklasje

Het maatwerkbedrijf Kunnig uit Hoboken bestaat 50 jaar. Dit is overigens het moment waarop Kunnig als zelfstandig bedrijf gaat opereren. De vroegere Beschermde Werkplaats Antwerpen fungeerde tot nog toe onder de controle van de stad Antwerpen maar gaat voortaan zijn eigen weg. 

Bij wijze van afscheidscadeau aan stad Antwerpen heeft Kunnig een kleuterklasje van de Basisschool Perspectief in Antwerpen vernieuwd. Kunnig kreeg daartoe ontwerphulp van de Hogeschool Thomas More.
 
Hun plannen werden vervolgens in realiteit omgezet bij Kunnig aan het Kielsbroek in Antwerpen. Na de productie op maat werd het nieuwe meubilair gemonteerd en werd de klas helemaal ingericht.  Het klasje werd gisteren officieel voorgesteld. Op 1 september starten alle kleutertjes van Juf Leen van de Antwerpse basisschool Perspectief dan in een gloednieuw ingerichte klas.
 
Kunnig stelt vandaag 240 mensen aan het werk. Het bedrijf runt een schrijnwerkerij, is actief in de metaalbewerking en verwerkt ook textiel. De verpakkingsafdeling heeft verscheidene grote klanten. Daarnaast worden ook acht ploegen uitgestuurd die bij de klanten op locatie gaan werken.

 
Lees meer over maatwerkbedrijven
 
 
 
Bron: Made in Antwerpen

Sectoren: 
Deel deze pagina: