Marktbevraging domein Kalmthout

Stad Antwerpen wenst een nieuwe bestemming te geven aan het voormalig openluchtcentrum Diesterweg te Kalmthout. Alvorens op zoek te gaan naar een geschikte erfpachter, organiseert de stad een marktverkenning.

Het domein Diesterweg, dat zich op wandelafstand van de Kalmthoutse heide bevindt, heeft een oppervlakte van 52.000m². Naast de verschillende gebouwen bevat het domein ook 3 speelweides, een fietsparcours en een minigolfterrein.

Tot 2014 werd het domein ingezet voor het Antwerpse stedelijk onderwijs en speelpleinwerking van de stad. Sindsdien heeft de gemeente Kalmthout het tijdelijke beheer van de buitenterreinen en enkele ruimtes op zich genomen.

Ook in de toekomst kan het domein alleen aangewend worden voor onderwijs, speelpleinen, jeugdverenigingen, bosklassen, kinderopvang en/of gelijkaardige activiteiten voor zover die bijdragen aan het welzijn van de jeugd, zonder discriminatie tussen de begunstigde kinderen.

Wilt u de stad adviseren over een mogelijke exploitatie van het domein, vul dan de vragenlijst in voor 26 oktober 2018. Meer informatie vindt u terug in de infobundel.

Start de vragenlijst

Sectoren: 
Deel deze pagina: