Marktraadpleging Stadhuis

De stad Antwerpen wenst met de restauratie en herinrichting van het stadhuis de relatie met de bewoners en bezoekers van Antwerpen te bestendigen en de stadhuisgevel op de Grote Markt te verlevendigen.

Om dit te realiseren wordt geopteerd om een gedeelte van de gelijkvloerse verdieping en de kelder een publieke invulling te geven en mogelijk extern te exploiteren. Deze publieke invulling beoogt een unieke beleving van de bezoeker op een authentieke locatie in Antwerpen. Ruimte in concessie geven aan een private, commerciële partner is mogelijk indien het gaat om een stabiele en duurzame invulling, met een bewezen staat van dienst. Het nieuwe ontwerp voorziet diverse ingrepen die de mogelijkheid bieden voor een interessante invulling.
 
De stad wil uw mening over het voorstel om een gedeelte van de gelijkvloerse verdieping en kelderverdieping een publieke invulling te geven en extern te exploiteren. Is het haalbaar, in realisatie en exploitatie op lange termijn? De stad wil dus ook uw mening kennen over de wijze waarop het project commercieel kan uitgebaat worden en over de manier waarop het gefinancierd kan worden. Daarnaast wil de stad weten of er potentiële partners zijn om een dergelijke exploitatie op te nemen. En welke aanpassingen mogelijks noodzakelijk zijn om de ruimten beter exploiteerbaar te maken.
 
Vul de marktbevraging in

Deel deze pagina: