Myriam Heuvelman is de nieuwe CEO van AG VESPA

Myriam Heuvelman is vrijdag 14 oktober 2016 door de raad van bestuur van AG VESPA aangesteld als nieuwe CEO van AG VESPA. AG VESPA is het autonoom gemeentebedrijf voor vastgoed en stadsprojecten Antwerpen. Myriam Heuvelman start op 1 januari 2017.

Myriam Heuvelman (°1971) behaalde een licentiaat geschiedenis aan de KU Leuven, daarna rondde ze een Complementary Studies in Management aan de Universiteit Antwerpen af en een Master of Business Administration aan de Universiteit Antwerpen en de Universiteit van Marquette in Wisconsin (Verenigde Staten van Amerika).

Sinds 2006 is Myriam Heuvelman bestuurder en directeur bij RebelGroup Advisory. Daar richtte ze zich de afgelopen jaren voornamelijk op beleidsadvies binnen een overheidscontext. Ze specialiseerde zich in strategie en beleidsformulering, (financiële) haalbaarheidsstudies, projectstructurering en financiering, met bijzondere focus op publiek-private samenwerking (PPS). Dat deed ze voornamelijk binnen het domein van gebiedsontwikkeling en vastgoed, maar ze bouwde ook heel wat ervaring op inzake parkeren, lokale verzelfstandiging, fiscaliteit, havens, luchthavens, logistiek, startend ondernemerschap en de creatieve industrie.

Op 1 januari 2017 start Myriam Heuvelman als CEO van AG VESPA. Ze volgt daarbij Herman Boumans op.

Deel deze pagina: