Neem je business onder de loep, samen met een innovatie-expert

copyright Henri Lejeune

De economie verandert snel en drastisch, volgt jouw bedrijf ook? Je hebt niet altijd de tijd om een paar stappen achteruit te zetten, de markt te overschouwen en detecteren waar je bedrijf hapert. Verzegelingsfabrikant Peever maakte tijd en stapte in een innovatietraject van ANTWERP. POWERED BY CREATIVES.

Als Antwerpse ondernemer kan je nu inschrijven voor een innovatietraject en bovendien genieten van een voordeel van 500 euro.

Hoe innovatiebureau Absintt met een spin-off het maakbedrijf Peever nieuw elan gaf

Verzegelingenfabrikant Peever is een familiebedrijf dat vrij plots in handen kwam van de dochter, Yannic Verlinden en haar partner. Het gemis aan vakkennis en passie voor de bedrijfsactiviteit maakte snel duidelijk dat het bedrijf op deze manier niet verder kon.

Yannic stapte in een innovatietraject van ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. en koos om samen te werken met Absintt, omdat dit innovatiebureau op haar golflengte zat. Het zoeken naar de passie om het bedrijf te sturen, resulteerde in een nieuwe businessactiviteit: een verzamelplaats van aantrekkelijke ergonomische hulpmiddelen voor de hulpbehoevende sector. Met deze unieke oplossing werd de spin-off UNIK opgericht, een platform met een zonneklaar concept. Lees het volledige artikel …

Innoveren is een werkwoord. Dat doe je beter met de juiste expert.

Katja Craeghs van Greenpoint is de matchmaker. Zij begeleidt en brengt bedrijven en de gepaste creatieve professional samen om met een frisse blik de processen van het bedrijf te analyseren en nieuwe, geschikte businessmodellen te initiëren. Want wat men denkt te moeten veranderen, is niet altijd het meest urgente. Lees verder …

Laat je matchen met een creatief bureau en innoveer

Als Antwerpse ondernemer kan je hulp krijgen van een creatief- of innovatiebureau. ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. biedt innovatietrajecten aan waar deze experten je helpen oplossingen toe te passen of strategische vernieuwing uit te denken. De stad stimuleert deze kruisbestuiving en ondersteunt Antwerpse ondernemers financieel met vouchers ter waarde van 500 euro.

  • Het eerste traject start maandag 26 oktober en eindigt 17 december. Inschrijven kan tot 19 oktober. Meer info en inschrijven
  • Een tweede traject start donderdag 17 december.

Wil jij als ondernemer ook de marktpositie van je bedrijfsmodel kritisch analyseren en daarvoor beroep doen op innovatie-experten? Doe je dit graag samen met een merkdesigner, een marketingspecialist of een productontwikkelaar? Schrijf je dan nu in voor één van de volgende innovatietrajecten, aangeboden door ANTWERP. POWERED BY CREATIVES.

Deel deze pagina: