Netwerkevent: Hoe houden we samen Antwerpen bereikbaar?

Tussen 2016 en 2022 vinden er grote werken plaats in de hele Antwerpse regio. Onder meer aan het Noorderlijn-project wordt de komende jaren nog hard gewerkt maar ook de IJzerlaanbrug zal op 1 december uit dienst worden genomen voor gemotoriseerd verkeer.

De overheid wil dat ook tijdens die werken het verkeer vlot verloopt. De Beheersmaatschappij Antwerpen Mobiel, het Vlaamse Agentschap Wegen en Verkeer, De Lijn, de provincie Antwerpen, de stad Antwerpen de NMBS en het Havenbedrijf Antwerpen werken nauw samen om de bereikbaarheid van de regio maximaal te garanderen. ‘Slim naar Antwerpen’ bundelt die inspanningen.

Halfjaarlijks organiseert Slim naar Antwerpen een netwerkevent om u, de ondernemer, op de hoogte te houden van de belangrijkste wegenwerken en ook de inspanningen geleverd door alle betrokken partners.
Het volgende netwerkevent gaat door op dinsdag 11 oktober 2016 in Dock 3, Noordkaai 3, 2030 Antwerpen, tussen 17.30 en 19 uur (met aansluitend receptie). Er worden bij aankomst broodjes en soep voorzien. De plaatsen zijn beperkt, dus schrijf u zeker in.

Schrijf u hier in

Slim naar Antwerpen is weten waar er gewerkt wordt

De verschillende partners stellen graag hun initiatieven voor om de bereikbaarheid van de regio te garanderen.
Daarnaast krijgt u ook een actueel overzicht van de huidige en toekomstig geplande wegenwerken waarover u op de informarkt meer details kan raadplegen op maat van uw situatie. Als klap op de vuurpijl kan u ook meteen het nieuwe Havenhuis ontdekken.

Programma

  • 17.30 uur: Onthaal en infomarkt
  • 18 uur: Toelichting “Slim naar Antwerpen” en nieuwe maatregelen door schepen Koen Kennis, stad Antwerpen
  • 18.25 uur: Wat beweegt er in de haven door Marc Van Peel, schepen van de Haven
  • 18.50 uur: Voorstelling bereikbaarwerk.be door Steven Roeland, VoKa Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland
  • 19 uur: Praktijkvoorbeeld ter inspiratie
  • 19.15 uur: Receptie met infomarkt (waar u terecht kan met uw vragen).
Deel deze pagina: