Netwerkevent 'Hoe houden we samen Antwerpen bereikbaar?'

Op dit halfjaarlijkse netwerkevent verneemt u meer over de grote wegenwerken in de Antwerpse regio en over de maatregelen die een vlotte mobiliteit tijdens de werken moeten garanderen. Een infomarkt geeft u details over de werken op maat van uw situatie. Daarnaast staan er toelichtingen op het programma van Antwerpse schepenen Koen Kennis en Marc van Peel. Ten slotte worden er praktijkvoorbeelden gedeeld ter inspiratie en is netwerken mogelijk op de aansluitende receptie.

Het netwerkevent gaat door op dinsdag 21 februari 2017 in het Lindner hotel tussen 17.30 en 19 uur (met aansluitend receptie). Er worden bij aankomst broodjes en soep voorzien. De plaatsen zijn beperkt, dus schrijf u zeker in.

Slim naar Antwerpen is weten waar er gewerkt wordt

De verschillende partners stellen graag hun initiatieven voor om de bereikbaarheid van de regio zo maximaal mogelijk te houden.
Daarnaast krijgt u ook een actueel overzicht van de huidige en toekomstig geplande wegenwerken waarover u op de informarkt meer details kan raadplegen op maat van uw situatie.

Programma

 • 17.30 - Onthaal en infomarkt
 • 18.00 - Toelichting “Slim naar Antwerpen” en nieuwe maatregelen door schepen Koen Kennis, stad Antwerpen
              Doorkijk wegenwerken komende half jaar
              Update maatregelen stad en partners
 • 18.20 - Wat beweegt er in de haven door Marc Van Peel, schepen van de haven
              Update maatregelen haven
 • 18.40 - Praktijkvoorbeelden ter inspiratie
               Ferranti op de fiets (Johan Vandekerckhove)
               Het Havenbedrijf Antwerpen werkt thuis (Marleen Eyssen)
 • 19.00 - Receptie met infomarkt (waar u terecht kan met uw vragen).

Praktisch

 • Gratis netwerkevent voor bedrijven in de Antwerpse regio
 • Dinsdag 21 februari om 17.30 uur
 • Lindner Hotel, Lange Kievitstraat 125, 2018 Antwerpen
 • Meer info via Greet Steynen, 03 338 49 58 of info@slimnaarantwerpen.be

Schrijf in voor dit netwerkevent 

Tussen 2016 en 2024 vinden er grote werken plaats in de hele Antwerpse regio. Zo wordt er intussen hard verder gewerkt aan het Noorderlijn project, met als belangrijk moment de knip van de Leien ter hoogte van de opera vanaf juni 2017.
De overheid wil dat ook tijdens die werken het verkeer vlot verloopt. Alle partners binnen Slim naar Antwerpen werken nauw samen om de bereikbaarheid van de regio maximaal te houden.
Halfjaarlijks organiseert Slim naar Antwerpen een netwerkevent om u, de ondernemer, op de hoogte te houden van de belangrijkste wegenwerken en ook de inspanningen geleverd door alle betrokken partners.

Deel deze pagina: