Nieuw coworking concept in W.A.T.T. toren

Energiebedrijf Electrabel verhuisde in 2015 zijn Antwerpse kantoren naar een nieuwbouwproject aan het Kievitplein. Projectontwikkelaar L.I.F.E. renoveert intussen het huidige kantoorcomplex aan de Mechelsesteenweg, een ontwerp van Léon Stynen uit 1958, onder de naam W.A.T.T. - Working Apart, Thinking Together.

W.A.T.T. zal bestaan uit vijftien verdiepingen met een totale bovengrondse oppervlakte van 15.400 m² en mikt in de eerste plaats op bedrijven uit de creatieve sector, start-ups en eenmanszaken, maar ook grotere bedrijven zoals reclamebureaus, productiehuizen, uitgevers, architecten, web- en productdesigners. Het concept is een gezamenlijk idee van L.I.F.E en het communicatiebureau The Oval Office.
 
Flexibiliteit en multifunctionaliteit zijn kernwoorden in het concept. De verdiepingen kunnen opgedeeld worden in oppervlaktes vanaf 100 m². Op dit moment zijn er al vier verdiepingen gereserveerd voor verschillende creatieve bedrijven. De helft van de gelijkvloerse verdieping zal dienst doen als stadssupermarkt. 

Fosbury & Sons

Eén van de eerste nieuwe namen in W.A.T.T. is Fosbury & Sons. Zij bieden een nieuwe soort coworking, waarin ook grote bedrijven welkom zijn. Daarnaast is er veel aandacht voor work-life activiteiten en zijn er voortdurend kleine events en breakouts voor de huurders. 
 
Interesse? Neem contact op met Stijn Geeraets via stijn@fosburyandsons.com of op het nummer 0498 26 19 39.

 

Thema's: 
Deel deze pagina: